Zeilvakantie Week | zeil met tocht varen met de Guldenbelofte
Teamtraining Zeilschip
4 februari 2013
Zeilen op de Waddenzee
Schoolweek korting
6 februari 2013

Zeilvakantie Week

zeilweek

Een week erop uit

Met je familie of vrienden een zeilvakantie week samen er tussenuit. Een week vol gezelligheid en avontuur.  Ruim voldoende  tijd om de oversteek naar de Waddeneilanden maken. We kunnen Terschelling en Vlieland aandoen of door naar  Ameland of Friesland. Dit is een mooie mix van verschillende havens aan het IJsselmeer zien en de getijden van de Waddenzee trotseren. Naar het strand op de eilanden naar het strand te lopen of te fietsen. De manier om even de sfeer van dit speciale stukje Nederland te proeven.

Met een zeilvakantie week hebben we veel mogelijkheden

We kunnen: droogvallen, eilandhoppen, veel zeilen, zwemmen, stappen, kampvuur, barbecueën en voor de liefhebbers van buiten de deur eten, weet ik nog wel een paar leuke bijzondere restaurantjes. In elke haven is er wel wat te doen, te zien of te proeven. Bv de haring van het kraampje bij het station in Stavoren is super. Wat onze planning voor deze week gaat worden is aan ons en de wind. We kunnen alle kanten op want immers jullie hebben je huis en bed bij je dus we zijn al een vogeltje zo vrij. Natuurlijk zullen jullie als bemanning wel het schip moeten ‘mannen’. Ik garandeer jullie dat na 2 dagen  aan boord jullie volleerde matrozen, stuurvrouwen en bootsmannen zijn.
De prijs is gebaseerd op zelfverzorging inclusief gebruik van keuken en kommaliewant.

Eten & Drinken:
Neem allemaal lekkere ingrediënten mee en het word absoluut een feest.

Andere activiteiten:
Voor afwisseling kunnen we altijd een activiteit planen: Een rondleiding in een leuke havenplaats, met een speedboot over de golven varen, een muziekworkshop of een drakenbootrace.

Koers:
Vanaf Monnickendam zeilen we richting het Noorden en we laten het aan de windkracht en de stemming aan boord over welke haven we als eerste aandoen. Waddeneilanden: we komen eraan.

Wilt u een ander opstaphaven: Hoorn, Edam of Volendam. Dan kan dat natuurlijk.

Parkeren: Aan de Haringburgwal in Monnickendam kan u voor het schip gratis parkeren. Het openbaar vervoer doet er vanaf Amsterdam 15 minuten over.
 

Arrangement Zeilvakantie Week

  • Personen: tot 20 personen
  • Prijs: €250,- p.p. bij 20 personen
  • inclusief 2 personen bemanning en alle vaste kosten zoals: verzekering, diesel en havengelden.
  • Tijden: 7 dagen variabel
  • Inschepen: Monnickendam (andere opstap-plaats in overleg)

vraag offerte aan

Comments are closed.