Zeilen Weekend

Weekend Zeilen
Een weekend zeilen aan boord van een zeilschip? Stap aan boord van de  Gulden Belofte! Of u nu graag een midweek weg wilt of als u een Weekend Zeilen in gedachten heeft: het kan allemaal met deze traditionele Zeeuwse klipper. Bepaal zelf waar u heen zeilt of laat u meevoeren door de wind.


Luxe en comfort
Het programma van uw weekend zeilen kan geheel naar uw wensen worden ingevuld. Daarbij zal het u gedurende uw zeilendweekend aan boord van het zeilschip aan niets ontbreken. De Gulden Belofte beschikt over veel luxe en comfort en heeft een groot sfeervol dagverblijf. Naast de professionele keuken met bar en biertap is vooral ‘de grote kuip’ een succes. Hier kunt u bijvoorbeeld op het dek gezamenlijk ontspannen op de aanwezige zitkussens.


Historie
Het zeilschip de Gulden Belofte heeft een interessante historie. Na sinds 1911 dienst te hebben gedaan als vrachtvaarder en later te zijn omgebouwd tot passagiersschip, strandde het schip en werd het verlaten achtergelaten. De Gulden Belofte werd in 2006 echter opnieuw opgebouwd en naar moderne maatstaven ingericht.


Een weekend lang zeilen aan boord van ons zeilschip is dus echt genieten.


Ontspannen zeilen
Wilt u genieten van een ontspannen weekend zeilen op zeilschip Gulden Belofte? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier. Wij zullen u vrijblijvende van informatie voorzien

 

 

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]