Zakelijk Zeilen

Op zoek naar mogelijkheden voor je relatie’s, teamdag, bedrijfsuitje of vergaderingen?
De Gulden Belofte en haar bemanning organiseert samen met jou en je bedrijf een succesvol evenement.

Zeilend Bedrijfsuitje & BBQ
Een dagje lekker ontspannen zeilen.De Gulden Belofte kan zorgen voor de invulling van een gehele dag of dagdeel.Een orgineel idee, samen sportief ontspannen en het groepsgevoel versterken.

 

 

 

 

PersoneelsFeest  & Zeilen
Maak van uw personeelsfeest eens iets bijzonders. Tref elkaar eens in een compleet andere omgeving. Groepsuitjes en personeelsfeesten vanuit Monnickendam, Amsterdam, Hoorn, Edam en Volendam

 

 

 

 

Borrelen & Zeilen
Heerlijk uitwaaien na het werk…. kom met uw collega’s of vrienden aan boord… de trossen worden vrijwel direct losgegooid en de haven wordt verlaten.

De zeilen worden gehesen en u bent er even lekker tussen uit.

 

 

 

 

Exclusieve Relatiedag
Zakelijke relaties ontvangen in een bijzondere ambiance, buiten het eigen kantoor of bedrijf. Benedendeks vergaderen of een presentatie houden afgewisseld met bovendeks uitwaaien.

 

 

 

 

Teambuilding & Zeilen
Onze taal kent veel gezegden ,die aan de scheepvaart ontleend zijn, zoals een koers uitzetten, met volle kracht vooruit en alle zeilen bijzetten. Het samenwerken, het nemen van verantwoordelijkheden, het correct uitvoeren van opdrachten, vindingrijkheid en flexibiliteit zijn vereiste en sleutelwoorden zowel aan boord als aan de wal.

 

 

Vergaderarrangementen in stijl
Aan boord van De Gulden Belofte voelt iedereen zich al snel onderdeel van het team en door de entourage komen de beste ideeën bij de mensen boven. Een perfecte omgeving dus om je vergadering te plannen. Biedt het programma ruimte dan kun je ook nog eens lekker met je team actief gaan zeilen.

 

 

 

Seminars of trainingen aan boord
De Gulden Belofte is de perfecte locatie voor uw seminars of trainingen. Op het water zullen uw cursisten even de dagelijkse sleur van alledag vergeten en daarom open staan voor nieuwe kennis. Door tijdens de breaks aan dek even te genieten van de stevige bries op het water en de prachtige uitzichten zullen brainstormsessies ongetwijfeld een succes zijn.