Weekend zeilen | zeil met tocht varen met de Guldenbelofte
Personeelsuitje zeilen aan boord van de Guldenbelofte
9 februari 2013
Avond zeiltocht verzorgd
Avond Zeiltocht
19 december 2013

Weekend zeilen

Gulden belofte arrangement

Weekend zeilen samen met je vrienden en familie

Het weekend zeilen kan beginnen: vrijdagavond iedereen inschepen, je hut inruimen en dan koken, bijpraten en gezelligheid. Je kan natuurlijk ook nog de wal op om is flink te gaan stappen maar aan boord is ook een bar met biertap, spellen, tv, stereo en een accordeon. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond.


Nadat jullie de volgende morgen uitgeslapen zijn en ontbeten hebben, kan het palaver (scheepsberaad) beginnen. Wij instrueren jullie (lees: de bemanning) over het schip en bepalen samen de koers, verdelen de taken en gooien los. Omhoog met de zeilen en recht zo die gaat het ruime sop op naar onze bestemming voor de nacht.

 

weekend zeilen kuip zingen

Voor iedereen is er wat te doen

Dat kan een leuke haven zijn of als het rustig weer is kunnen we het avontuur ook compleet maken en op het IJsselmeer voor anker  gaan of ergens een kampvuur maken. Niets is zo lekker als ‘s morgens uit bed gelijk een duik nemen met alleen maar zee om je heen. 2 dagen zeilen en genieten, zoals gezegd een miniavontuur. En dat voor een prijs van € 150,- p.p. (De prijs is gebaseerd op zelfverzorging inclusief gebruik van keuken en kommaliewant).

 

weekend-zeilen tappasEten & Drinken:
Neem allemaal lekkere goddelijke ingrediënten mee en het wordt absoluut een feest.

(We kunnen ook een all-inclusief weekend arrangement voor jullie verzorgen met: gebak, ontbijt, lunch, uitgebreide BBQ, diverse hapjes en tapas voor een totaal van € 235,- p.p.)

 

weekend zeilen

Andere activiteiten:
Voor afwisseling kunnen we tijdens een van de dagen  altijd een activiteit planen: Een rondleiding in een leuke havenplaats, met een speedboot over de golven varen, een muziekworkshop of een drakenbootrace.

Koers:
We varen vanaf Monnickendam, zeilen de Gouwzee uit het IJsselmeer op en zien waar we uitkomen. Wilt u een ander opstap haven: Hoorn, Edam of Volendam. Dan kan dat natuurlijk. Vanuit deze plaatsjes is het ook mooi varen.
 

Arrangement weekend zeilen

  • Prijs: €150,- p.p. bij 20 personen
  • inclusief 2 personen bemanning en alle vaste kosten zoals: verzekering, diesel en havengelden.
  • Tijden: Vrijdag 20.00 uur tot Zondag 17.00 uur
  • Inschepen: Monnickendam (andere opstap-plaats in overleg)
  • Dagindeling:
    • 20:00 uur: Vrijdag ontvangst
    • 17:00 uur: Zondag uitschepen

vraag offerte aan

Comments are closed.