Vergaderen aan boord van een zeilschip

De Vergaderdag

Wilt u ook relaties ontvangen in een bijzondere ambiance? Stap dan aan boord van ons zeilschip. Iedereen is verzameld op één plek en eenmaal op het water voelt iedereen zich onderdeel van een team. Door de entourage komen de beste ideeën bij uw mensen naar boven! Als het vergaderprogramma ruimte biedt om ook nog lekker actief te gaan zeilen, zult u merken dat er een fris en hecht team van boord gaat. Het dagverblijf onderdeks is ruim voldoende om met uw team van 25 personen rond de tafel te zitten.
Beamer, muziekinstallatie, flat screen en scherm zijn aanwezig.


We kunnen aan de kade blijven liggen zodat U met uw team in alle rust kan overleggen, maar het is ook een mogelijkheid om bij de introductie uit te varen en dan voor anker op de Gouwzee te gaan. Voor nog meer inspiratie is het een echte aanrader is om onder vol zeil te vergaderen.

Eten & Drinken: 
Ontvangst met koffie, thee en gebak. Borrelhapjes en diverse frisdranken tijdens de vergadering. Tapbiertje, mooi wijntje of een schippersbitter na afloop.

Koers:
We varen vanaf Monnickendam en zeilen de Gouwzee uit. We kunnen verder naar het noorden of gaan op een mooi plekje voor anker.

Wilt u een ander opstaphaven:
Hoorn, Edam of Volendam, dan kan dat natuurlijk. Hiervandaan kunnen we ook een mooie tocht organiseren.

Parkeren:
Aan de Haringburgwal in Monnickendam kan u voor het schip gratis parkeren. Het openbaar vervoer doet er vanaf Amsterdam 15 minuten over.
 

Arrangement Vergaderen aan Boord:

Personen: tot 40 personen.
Prijs: Dit vergader arrangement kost € 50,- p.p. Voor kleiner groepen zal de prijs iets hoger zijn.
Tijden: Variabel
Inschepen: Monnickendam (andere opstap-plaats in overleg)
Dagindeling: Zelf in te vullen.

vraag offerte aan