Vergaderarrangement 1 dag

Vergaderarrangementen in stijl

 

Aan boord van De Gulden Belofte voelt iedereen zich al snel onderdeel van het team en door de entourage komen de beste ideeën bij de mensen boven. Een perfecte omgeving dus om je vergadering te plannen. Biedt het programma ruimte dan kun je ook nog eens lekker met je team actief gaan zeilen. Een betere locatie voor een effectieve en bijzonder inspirerende vergadering is er dan ook niet.
Op zoek naar vergaderruimte in Amsterdam? Ook dat kan. We kunnen aanmeren in Amsterdam, zodat je daar aan boord van De Gulden Belofte stapt. Zo ben je verzekerd van een unieke vergadermogelijkheid aan boord, midden in Amsterdam.

 

De verschillende vergaderarrangementen.

  • Het eendaagse vergaderarrangement. Je vergadert aan boord van onze unieke vergaderlocatie en kunt de vergadering eventueel afsluiten met een diner.
  • Het twee- en driedaagse vergaderarrangement op het water. Aan boord van de Gulden Belofte is vergaderen op het water een schitterend alternatief voor het ‘hutje op de hei’.

 

Programma vergaderarrangement

 

09.00  uur: Welkom aan boord, vanzelfsprekend met koffie, thee en een lekker stuk appelgebak.

09:30 uur : Aanvang vergadersessie in het comfortabele dagverblijf. Tijdens de vergadering staan er kannen koffie en thee en vers fruit op de tafels. Naar wens gaat het schip tijdens de vergadering buitengaats op een rustig plekje voor anker.

12:30 uur :Tijd voor de goed verzorgde lunch.

13.30 uur : Verder met vergaderen.

15.00 uur : Afronden van het officiële gedeelte. Dat kan uiteraard op elk ander gewenst tijdstip. Na afloop van de vergadering is er een drankje en iets lekkers en daarna legt de schipper kort de beginselen van het zeilen uit. Tijd om met het team te gaan zeilen.

16.00 uur: De bediening gaat rond met borrelhapjes en drankjes.

17.30 uur: Afsluiting van een geslaagde vergaderdag met een schipperbitter

18.00 uur :Afmeren in de haven.

 

Het vergaderarrangement in Amsterdam op deze unieke vergaderlocatie kan naar wens worden ingevuld. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Wat kost een eendaags vergaderarrangement aan boord?

 

Dit compleet verzorgde vergaderarrangement wordt aangeboden vanaf twintig personen en kost 120,– euro per persoon. De prijs is inclusief scheepshuur, bemanning, toeristenbelasting, aangegeven catering en gebruik van alle extra’s aan boord. De catering wordt naar wens verzorgt en het arrangement is in onderling overleg uit te breiden.

 

Langer vergaderen?
Kies dan voor het twee- en driedaagse vergaderarrangement op het water. Aan boord van de Gulden Belofte is vergaderen op het water een schitterend alternatief voor het ‘hutje op de hei’.