Vakantiehuis op het water

Vakantiehuis op het water

 

Vakantie vieren in Nederland? Genieten van zon, water en de wind door je haren en de luxe en comfort van een varende bungalow? Stap dan aan boord van De Gulden Belofte voor een uniek vakantiehuis op het water en heb samen met je gezin of familie een vakantie waar je nog lang met plezier aan zult terugdenken.

 

Wat is er mogelijk?

Met je vakantiebungalow op het water kun je vele kanten uit. We kunnen de trossen losgooien en varen naar Edam, de Waddeneilanden of het centrum van Amsterdam. Je kunt er ook voor kiezen om voor anker te blijven in onze thuishaven Monnickendam. De Gulden Belofte als luxe hotel met alle privacy die je wilt. Heerlijk toch!

 

 

Eten, drinken en slapen aan boord

Ons sfeervolle en luxe zeilschip De Gulden Belofte wordt niet voor niets gewaardeerd vanwege de allround horeca en overnachtingsmogelijkheden. Kijk zelf maar eens wat ons schip je allemaal te bieden heeft als uniek vakantiehuis voor familie of gezin.
Veiligheid aan boord

Natuurlijk is zeilschip De Gulden Belofte koploper als het gaat om de veiligheid van haar gasten. Het schip is volgens de nieuwste Europese regelgeving gekeurd. Aan boord van het zeilschip zijn brandwerendheid, veiligheid en verlichting dan ook perfect in orde.

 

Stap aan boord van je eigen bungalow op het water en geniet van een unieke en heel bijzondere vaarvakantie in Nederland.