Vakantie Zeilen

Zeilvakantie IJsselmeer
Een heerlijk ontspannen zeilvakantie aan boord van een zeilschip? Dat is mogelijk met de Gulden Belofte! Of u nu graag een midweek weg wilt of als u een langere zeilvakantie in gedachten heeft: het kan allemaal met deze traditionele Zeeuwse klipper. Bepaal zelf waar u heen zeilt of laat u meevoeren door de wind.


Luxe en comfort
Het programma van uw zeilvakantie kan geheel naar uw wensen worden ingevuld. Daarbij zal het u gedurende uw vakantie aan boord van het zeilschip aan niets ontbreken. De Gulden Belofte beschikt over veel luxe en comfort en heeft een groot sfeervol dagverblijf. Naast de professionele keuken met bar en biertap is vooral ‘de grote kuip’ een succes. Hier kunt u bijvoorbeeld op het dek gezamenlijk ontspannen op de aanwezige zitkussens.


Waddenzee
In augustus kunt u met ons charterschip zelfs de Waddenzee verkennen. Een uniek natuurgebied dat garant staat voor unieke ervaringen als het laten droogvallen van het schip en het wad op gaan.


Ontspannen zeilen

Wilt u genieten van een ontspannen zeilvakantie op het IJsselmeer? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier. Wij zullen u vrijblijvende van informatie voorzien

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]