Trouw Arrangementen

Trouw Arrangementen
De Gulden Belofte heeft verschillende trouwarrangementen, zowel voor de trouwplechtigheid op het water, als voor receptie en trouwfeest. We kunnen aan wal blijven, zodat je ons schip gebruikt als locatie voor receptie en trouwfeest, maar kies je liever het ruime sop dan gooien we de trossen los en varen we met je gasten het IJsselmeer op. Ook een weekendfeest is mogelijk.
 
Arrangement ‘Het huwelijksbootje’
De mooiste dag van je leven is voor jezelf, maar ook je gasten zullen nog lang napraten over dit bijzondere trouwfeest. Met het water als decor geef je elkaar je belofte van trouw op een unieke locatie.
 
Aanvullend ‘Avondarrangement’
Wil je ’s avonds nog extra gasten uitnodigen dan kun je kiezen voor ons aanvullend avondarrangement.
 
Arrangement ‘Trouwweekend’
Een weekendfeest is weer eens wat anders dan een trouwdag. Geweldig toch om een heel weekend lang samen met je gasten jullie huwelijk te vieren. Wat is er leuker dan na een romantische huwelijksnacht wakker worden met een heerlijk champagneontbijt aan dek met je gasten.
De Gulden Belofte is een prachtig schip met exclusieve uitstraling en een huwelijkssuite aan boord. Niet voor niets staat ons sfeervolle schip bekend vanwege de ruimte, luxe en optimale faciliteiten aan boord.
 
Welk arrangement je ook kiest, op De Gulden Belofte wordt je huwelijksfeest een sprookje op het water.

offerte