Trainingslocatie

Unieke locatie voor trainingen en seminars
De stevige bries aan dek van De Gulden Belofte zorgt voor een fris hoofd en spetterende brainstormsessies tijdens het seminar of de training. Doordat je op het water bent vergeet je al snel de dagelijkse sleur. Prima voor het volgen van een training of seminar want door de zon, de wind en het water krijg je ruimte in je hoofd waardoor je veel meer openstaat voor nieuwe kennis.

Trainingslocatie
Toen Bertil en Ibora De Gulden Belofte in 2006 opnieuw opbouwden kozen ze voor een inrichting die een combinatie is van gevoel voor traditie, stijl en comfort. Het interieur is ruimtelijk en licht en luxe staat hoog in het vaandel. Deze entourage maakt van De Gulden Belofte dan ook een unieke locatie voor trainingen en seminars.

Trainingsruimte
Het dagverblijf van De Gulden Belofte is ruim. Je kunt er dan ook met gemak trainingen en workshops doen.

Overnachting
Ook meerdaagse trainingen en seminars zijn mogelijk. Aan boord van het schip zijn twee en twintig slaapplaatsen en negen hutten. Iedere hut heeft toegang tot een douche en toilet.

 

De thuishaven vlakbij Amsterdam
Op slechts 15 autominuten van Amsterdam vind je het plaatsje Monnickendam, de thuishaven van de Gulden Belofte. De eeuwenoude havenplaats heeft een rijke traditie, van bottervloot tot beroemde visrokerijen en tot op de dag van vandaag zijn deze tradities hier terug te vinden.

 

Catering
De catering zal naar wens verzorgt worden, zowel onderweg, voor anker of in de haven. Tijdens de trainingsdag is er onbeperkt koffie en thee en vruchtensappen. ’s Middags gaat de bar open. Afhankelijk van de wensen kan er een all-in prijs voor de drankjes afgesproken worden.
’s Middags zijn er borrelhapjes en ’s avonds is er een heerlijk diner.