Themafeest | zeil met tocht varen met de Guldenbelofte
Dag Zeilen
15 januari 2014

Themafeest

Themafeest op het water

Niet alleen Varen maar ook … een unieke locatie om te feesten of iets te vieren. Beleef een fantastische reis, maak een vaartocht of vier een speciale gelegenheid op de Gulden Belofte. De Gulden Belofte met een dagcapaciteit van 37 personen en 22 kooien heeft alles aan boord om een goed feest te creëren.
Themafeest onder zeil
Denk eens aan de thema’s: Piraten, Tropical Beach Party, of Hawaii op het water, of vier aan boord je verjaardag onder vol tuig. Zet je vrienden maar aan het werk!

 

 

 

Themafeest ballon

Feesten & Partijen

Themafeest onder zeil, De Gulden Belofte is een unieke en stijlvolle locatie voor al je feesten en partijen. Wij kunnen je indien gewenst, helpen elk feest met eventuele catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij het er ons om gaat om een succesvol en leuke happening te realiseren.  Of het nu voor een receptie, een familiefeest, reünie, personeelsfeest, workshop of themafeest is, de Gulden Belofte verzekert haar gasten van een goed georganiseerd  evenement. En dat voor een goede prijs.

 

 

themafeest sloep

Grote feesten op een bijzondere locatie

We kunnen evenementen en feesten aan tot 80 personen en we kunnen ook je feestje ergens voor anker midden op het water houden. Het is voor je gasten een grote verassing om ergens opgehaald te worden en door een reddingssloep naar het feest aan  boord gebracht te worden.

 

Kom langs om te komen praten en kijken of bel om te overleggen. Wij denken mee om van het feest een succes te maken, niets is te gek!!!

vraag offerte aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.