Teambuilding Zeilschip

Teambuilding ZeilschipTeambuilding Zeilschip ?

Zeilen en teambuilding gaan hand in hand. Ontspannen en actief bezig zijn op het water aan boord van een zeilschip. Aan boord van de Gulden Belofte is teambuilding fun. Doordat we samen het schip gaan bemannen, hebben we veel bezigheden waar teamspirit, leiderschap en samenwerking verijst is. Dit tezamen met lekker eten en drinken zorgt voor een onderlinge perfecte sfeer.

Wij  organiseren  dit evenement zoals jullie willen:

Dit kan met de visie dat vooral het ontspannen karakter aanwezig moet zijn, maar we kunnen een teambuilding organiseren waarbij we de onderlinge processen van communicatie en taakoverbrenging, aan de hand van de metaforen die we daadwerkelijk aan boord doormaken onder de loep nemen en in het jargon van zeevaart terugkoppelen.

teambuilding zeilschipDiverse activiteiten

De Gulden Belofte is voor diverse periodes te huur. Zo kunt u een dagje teambuilding Zeilschip boeken, maar ook een midweek, weekend of week aan boord verbrengen is mogelijk.
Naast het zeilen is het ook mogelijk om aan wal of op en in het water diverse activiteiten in te plannen.  Een wandeling door een van de pittoreske havensteden rond het IJsselmeer behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Teambuilding Zeilschip roer

Zeilen verbroedert
Aan boord is iedereen op elkaar aangewezen zodra de haven verlaten is en de zeilen gehesen moeten worden. Daarnaast draagt de gezellige, unieke sfeer aan boord van de Gulden Belofte bij aan de stemmingsvreugde. Teambuilding aan boord van ons zeilschip is dus alles behalve geforceerd.

Meer info Teambuilding Zeilschip
Heeft u interesse in de vele mogelijkheden van teambuilding aan boord van ons zeilschip? Laat ons uw wensen of vragen weten, het team van de Gulden Belofte staat voor u klaar.

[contact-form-7 404 "Not Found"]