Teambuilding Zeilen

Teambuilding zeilen

Teambuilding Zeilen

Deze twee mooie bezigheden  gaan hand in hand. Ontspannen en actief bezig zijn op het water versterkt het groep gevoel is is  goede manier voor teambuilding. Aan boord van de Gulden Belofte is teambuilding fun.
Natuurlijk doen we daarbij  een hapje en een drankje en het wordt een Zeil dag met actie, avontuur en gezelligheid, waar in ieder geval iedereen elkaar na het weer  aanleggen in de haven een stuk beter kent.

 

Indeling teambuildings dag:

We kunnen de zeildag op diverse manieren organiseren, we kunnen een teambuilding “light”  doen waarbij de samenwerking meer in de vorm van samen zeilen hijsen en dat daarna de nadruk op het relaxen, een borreltje en een hapje en ” loungen” ligt.
Of we kunnen echt er voor gaan en dat jullie zelf deze stalen dame van 100 ton zelf moeten besturen en bemannen, waarbij leiderschap, orders geven, samenwerken en initiatief nemen duidelijk naar voren komt.

Perioden: De Gulden Belofte is voor diverse periodes te huur. Zo kunt u een dagje Teambuilding Zeilen of kiest u voor een weekend Teambuilding Zeilen.

teambuilden met snelheid

Extra Activiteiten:

Naast het zeilen is het ook mogelijk om aan wal diverse activiteiten in te plannen. We kunnen naar het oude fort Pampus, een GPS tocht door de havensteden rond het IJsselmeer behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. En we hebben een snelle speedboot mee, die we ook diverse manieren kunnen benutten.

Zeilen zorgt voor een optimale teambuilding

Aan boord is iedereen op elkaar aangewezen zodra de haven verlaten is en de zeilen gehesen moeten worden. Teams worden samengesteld, je bent op elkaar aangewezen en er is geen andere keus dan samenwerken!

Meer info
Heeft u interesse in de vele mogelijkheden van Teambuilding Zeilen aan boord van ons zeilschip? Laat ons uw wensen of vragen weten, het team van de Gulden Belofte staat voor u klaar.

offerte