Team training zeilschip

Team training zeilschip

Team training zeilschip

Zoekt u naar een goed idee voor een team training? Zeilschip de Gulden Belofte biedt een combinatie van zeilen, trainen en coachen. Dit maakt uw trainingsdag doelgericht, dynamisch en uniek. Een zeildag op de Gulden Belofte is bij uitstek geschikt voor teamtrainingen. Teambuilden buiten in de elementen met een lekker hapje en drankje is de manier om plezierig de gewenste doelen te behalen.  inspanning, ontspanning, samenwerkingen genieten is de sleutel.

Team training zeilschip

Samenwerking

Met een team training aan boord van een zeilschip zet u uw organisatie op een nieuwe koers. Het helpt u de doelen van uw organisatie te formuleren. Zeilen draait om samenwerking, inspelen op voortdurend wisselend omgevingsfactoren en effectieve communicatie. Deze kwaliteiten zijn niet alleen onmisbaar als u de wind in de zeilen krijgt aan dek, maar ook op de werkvloer.

Workshops team training zeilschip:
De team training hoeft niet alleen aan boord van ons zeilschip plaats te vinden. Naast de workshops op het zeilschip kunnen wij ook outdoor evenementen voor uw teamtraining verzorgen. Zo is er een rondtocht en survival training op het eiland Pampus of sport en spel op een strand of spelen met onze eigen speedboot.

Contactformulier
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw team training op een zeilschip of wilt u meer informatie over de Gulden Belofte? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

 
[contact-form-7 404 "Not Found"]