Mogelijkheden zeiltocht

Mogelijkheden zeiltocht: Wij bieden verschillende zeil- en vaar- arrangementen aan.

dagtocht

Dagtochten: het zeilen kunnen we afwisselen met een ontspannen, of juist actief uitstapje op de wal.

We bieden actieve programma’s aan voor aan boord. Onder wat mindere weeromstandigheden, kan er vanuit Monnickendam altijd een beschutte koers gevaren worden. Geheel op maat kunnen we diverse mogelijkheden zeiltocht en arrangementen voor u samenstellen. Geef ons een belletje en dan kunnen wij wat ideeën uitwisselen.

 

zakelijk zeilen

Zakelijk zeilen: Een ontspannen dagje zeilen is dé manier om je zakenrelaties eens anders te leren kennen, personeelsuitje te vieren, of teambuilding te doen. Op jullie relatiedag kan benedendeks vergaderen worden afgewisseld met bovendeks uitwaaien terwijl de kok de lekkerste hapjes en drankjes serveert. Kijk eens voor diverse mogelijkheden bij ons zakelijk zeilen. Doordat wij alles in eigen beheer doen kunnen wij de dag voor je op maat  organiseren.

 

 

weekendWeekend: Een weekend uitwaaien op het IJsselmeer? Een weekend zeilen geeft het gevoel er een week tussenuit te zijn geweest. Alles is tot in de puntjes verzorgt. Zeilen, bijpraten, vergaderen en genieten. Alle faciliteiten van het schip voor uzelf. Kijk voor een idee bij onze meerdaagse tochten.

Meerdaagse tochten: Wil je de schoonheid van IJsselmeer, Waddenzee, oude haventjes en Friese meren leren kennen? Een gezellige tijd beleven op het water met vrienden, familie of klasgenoten en ontdekken wat de havensteden en Waddeneilanden te bieden hebben? onder de knop Meerdaagse vindt je een aantal ideeën. Je kan ons altijd bellen voor informatie.

 

Bekijk onze dagtochten, meerdaagse tochten of Teambuilding arrangementen

 

Tarieven