Meerdaagse Zeiltocht

meerdaagse zeiltochtMet een Meerdaagse Zeiltocht kan u de schoonheid van IJsselmeer, Waddenzee, oude haventjes en friesche meren leren kennen. Met z’n allen aan boord en een eigen kooi hebben. Zelf de scepter zwaaien inde profesionele keuken en een gezellige tijd beleven op het water met vrienden, familie of klasgenoten.

Elke dag opnieuw ontdekken wat de havensteden en Waddeneilanden te bieden hebben? Avonturen beleven met het zeilen, aan en afmeren en met z’n allen het schip bemannen. Kies dan voor een meerdaagse zeiltocht met familie of vrienden.

 

 

De duur van zo ’n tocht kan van drie dagen oplopen tot 14 dagen. In deze tijd wordt u vertrouwd gemaakt met het schip en de zeilen, manoeuvres als overstag gaan en gijpen en zelfs het besturen van het schip als u wilt. Samen met de schipper bepaalt u afhankelijk van het weer de te varen koers.

 

Weekje wadden zeeOnderweg van haven tot haven bestaat de mogelijkheid om een keertje voor anker te gaan op het IJsselmeer en te gaan zwemmen of droog te vallen op de Waddenzee en een wadwandeling te maken. Misschien vindt u het leuk een dag op een waddeneiland te blijven liggen om het eiland te verkennen.

Er zijn onbegrensde mogelijkheden. Van eenvoudig tot zeer luxe, uitgebreide mogelijkheden tijdens een dag, weekend, midweek, week of andere periode. Kijk in de agenda welke periode nog vrij is en geef ons een mailtje dan plaatsen we vrijblijvend een optie op deze periode voor u.

 

vraag offerte aan