Grote Groep Zeilen ? van 20 tot 250 personen

grote groep zeilen

Met meer dan 40 personen

Tot 40 personen kunnen er bij ons aan boord, voor grote groepen kunnen wij met andere mooie traditionele schepen tezamen varen. We kunnen dan verschillende wedstrijd elementen in de dag meenemen zoals: Welk schip is als eerste onder zeil of als eerste over de finish. Maar we kunnen natuurlijk ook heerlijk ontspannen zeilen en ‘boord aan boord’ met de andere schepen varen. Natuurlijk meren we, aan het einde van de dag, met alle schepen tegen elkaar aan af of we gaan met alle schepen voor anker om dan met z’n allen te BBQ-en.
Met LIVE muziek wordt dit helemaal een groots evenement.


grote groep zeilen

Eten & Drinken:
Ontvangst met appelgebak. Lunchbuffet: Bestaande uit een assortiment luxe broodjes, fijne vleeswaren, diverse soorten kaas en verse salades. Hollandse borrelhapjes. Luxe barbecue met zalm, garnalenspiesjes, diverse soorten vlees, Griekse salade, Italiaanse pasta salade, aardappel gratin, groentespiesjes en natuurlijk verschillende soorten grof brood met kruidenboter. Dessert met koffie/thee. Gedurende de dag onbeperkt gebruik van onze Hollandse bar met biertap, lekkere wijnen en diverse frisdranken.

Andere activiteiten:
Voor afwisseling kunnen we tijdens de zeildag altijd een activiteit planen. b.v. een rondleiding in een leuke havenplaats, een knopen workshop aan boord, een rondleiding op Pampus of een bezoek aan een zalmrokerij.

Koers:
We varen uit en zien waar de wind ons brengt.
Onze Thuishaven is Monnickendam.  Wilt u een ander opstaphaven: Hoorn, Edam, Volendam dan kan dat natuurlijk. Vanuit deze plaatsjes is het ook mooi varen.

Parkeren:
Aan de Haringburgwal in Monnickendam kan u voor het schip gratis parkeren. Het openbaar vervoer doet er vanaf Amsterdam 15 minuten over.
 

Arrangement Grote Groep Zeilen

Personen: Tot 250 personen
Prijs: Deze totaal verzorgde zeiltocht kost € 110,- p.p.
Tijden: 10.00 – 18.00 (of anders in overleg)
Inschepen: Monnickendam (andere opstap-plaats in overleg)

vraag offerte aan