Familie Zeiluitje

Zeiluitje met familie en vrienden
Een familiefeest, bijzondere gebeurtenis vieren of samen met je vrienden of familie genieten van een korte of langere zeilvakantie op het IJsselmeer? Dat kan allemaal aan boord van De Gulden Belofte. Al onze arrangementen zijn van topkwaliteit en persoonlijke aandacht, passie, beleving en vakmanschap staan daarin centraal. Het is een gulden belofte dat je aan boord van de Gulden Belofte hét zeiluitje, familiefeest of de vakantie van je leven hebt.

Wat kun je allemaal doen?

  • Familie zeiluitje,  feesten en partijen
    Vier je verjaardag, themafeest, familiefeest, huwelijksdag of andere blijde gebeurtenis aan boord van De Gulden Belofte.
  • Zeilvakantie
    Met een zeilvakantie aan boord van De Gulden Belofte breek je er echt even tussenuit in een luxe en comfortabele omgeving, met een warme kooi, douche en volledige keuken onderdeks. We varen het IJsselmeer op en elke dag bepalen we samen het reis- en activiteitenschema. Waar de wind ons brengt is in nauwe samenwerking met de natuur. De Gulden Belofte heeft verschillende arrangementen voor een geweldige zeilvakantie
    Of je nu voor korte of langere tijd onze gast bent, jij, je familie en vrienden beleven de tijd van hun leven aan boord van onze klipper De Gulden Belofte.

vraag offerte aan