Dagje zeilen de luxe | zeil met tocht varen met de Guldenbelofte

Dagje zeilen de luxe
Op de Gulden Belofte kun je met je groep, gezelschap of relaties terecht voor een geweldige zeildag op het water. Er zijn verschillende zeilarrangementen zodat je zelf kunt kiezen welk arrangement het best past bij jouw dagje zeilen. Welk zeilarrangement je ook kiest, een zeildagtocht van De Gulden Belofte is altijd een belofte voor een geweldige dag op het water.

 

Genieten van luxe
Al onze zeilarrangementen zijn van topkwaliteit waarin persoonlijke aandacht, passie, beleving en vakmanschap centraal staan. Met zeilarrangement ‘dagje zeilen luxe’ gaan we daarin nóg een stapje verder. Tijdens onze luxe zeiltocht ontbreekt het werkelijk je aan niets, want ook de catering is tijdens de hele dag compleet verzorgd. Puur genieten dus, vanaf de ontvangst, de lunch, luxe barbecue of dinerbuffet tot en met het dessert en de koffie.

 

 

Wat gaan we doen?
Hoe we de dagtocht ‘dagje zeilen de luxe’ invullen hangt af van de wensen. Uiteraard speelt de windrichting daarbij een belangrijke rol.

 

Programma van de ‘dagtocht zeilen de luxe’
10.00 tot 11.00 uur: ontvangst aan boord met koffie, thee en gebak. Aansluitend de afvaart. Na het uitvaren van de haven hijsen we samen met de gasten de zeilen. Welke activiteiten er worden uitgevoerd hangt af van de interesse van de groep.
12.30 uur: luxe lunchbuffet met verse vis.
13.30 uur: verder met de zeildag.
16:30 uur: tijd voor een inspirerende toast met champagne en tappa’s.
18.00 uur: genieten van de luxe barbecue of het dinerbuffet onder het licht van de vuurtoren.
19.00 uur: terwijl dessert en koffie worden geserveerd varen we uit, en genieten jullie nog even van het mooie uitzicht op het water.
20.00 uur: uitschepen.

 

Inschepen en uitschepen: de haven van Monnickendam maandag / zondag.

De prijs voor dit luxe arrangement is 135 euro pp voor een groep van 20-37 personen.

Bij een kleiner groep wijken de prijzen iets af.

vraag offerte aan