Dagje zeilen compleet | zeil met tocht varen met de Guldenbelofte

Dagje zeilen compleet
Op de Gulden Belofte kun je met je groep, gezelschap of relaties terecht voor een geweldige zeildag op het water. Er zijn verschillende zeilarrangementen zodat je zelf kunt kiezen welk arrangement het best past bij jouw dagje zeilen. En wat je ook kiest, een zeilarrangement van De Gulden Belofte is altijd een belofte voor een geweldige dag op het water. Doordat je actief bezig bent krijgt het dagje uit een bijzondere invulling.

 

Actief of luieren?
Wat we tijdens het ‘dagje zeilen compleet’ gaan doen is ter plekke naar wens in te vullen. Uiteraard speelt de windrichting daarbij een belangrijke rol. Er is heel veel mogelijk tijdens de zeilarrangementen van De Gulden Belofte. Wat dacht je bijvoorbeeld van vis eten in Volendam, kaas kopen in Edam of koffie drinken op Marken? Natuurlijk kunnen we ook de hele dag op het water blijven om te zeilen, en zo alle kneepjes van het vak te leren.

 

 

Programma van het ‘dagje zeilen compleet’
11.00 uur: ontvangst aan boord. Aansluitend de afvaart. Na het uitvaren van de haven hijsen we samen met de gasten de zeilen. Welke activiteiten er worden uitgevoerd hangt af van de interesse van de groep.
12.30 uur: luxe lunchbuffet, bestaande uit een assortiment broodjes, fijne vleeswaren, diverse soorten kaas  en verse salades.
13.30 uur: verder met het dagje zeilen compleet.
16:00 uur: Hollandse borrelhappen en een schippersbitter.
17:00 uur: we gaan voor anker en terwijl jullie genieten van het uitzicht op het water en een hapje en een drankje maken wij de barbecue klaar.
19.00 uur: uitschepen.

 

Inschepen en uitschepen: de haven van Monnickendam maandag / zondag.

Prijs voor deze mooie dag is 120 euro pp voor een groep van 20 tot 37 pers.

Bij een kleiner groep wijken de prijzen iets af.

vraag offerte aan