Dagje zeilen basic | zeil met tocht varen met de Guldenbelofte

dagje zeilen basicEen dagje zeilen aan boord

van De Gulden Belofte is de belofte voor een geweldig zeiluitje. Of het nu een bedrijfsuitje is met collega’s, een bijzonder familiefeest of een groepsuitje met vrienden, met zeilen doe je iets actiefs en daardoor krijgt het dagje uit een hele bijzondere invulling. Met een hapje en een drankje geniet iedereen met volle teugen van dit ontspannen groepsuitje.

 

dagje zeilen programmaZeilarrangement van het ‘dagje zeilen basic’

Het zeiluitje begint om 10.00 uur, wanneer we iedereen welkom heten aan boord, natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee en overheerlijk gebak.
Daarna gaan de trossen los, bepalen we de koers en hijsen we de zeilen voor een geweldige dag op het water.
 
 
 
 

Programma

dagje zeilen catering

10.00 uur: ontvangst aan boord. Aansluitend de afvaart. Na het uitvaren van de haven hijsen we samen met de gasten de zeilen. Welke activiteiten er worden uitgevoerd hangt af van de interesse van de groep.
12.30 uur: lunchbuffet, bestaande uit een assortiment luxe broodjes, fijne vleeswaren, diverse soorten kaas  en verse salades.
13.30 uur: verder met het dagje zeilen
16:00 uur: Hollandse borrelhappen en een schippersbitter
17:30 uur: terug in de haven en afscheid van de gasten.

De catering tijdens het ‘dagje zeilen basic’ wordt naar wens ingevuld. Er zijn mogelijkheden genoeg: een uitgebreide lunchin de middag wat borrelhapjes en onbeperkt gebruik van onze Hollandse bar.

 

Inschepen en uitschepen: de haven van Monnickendam maar u mag ook in een andere haven inschepen.

De prijs:  van dit dagje is 99 Euro pp voor groepen van 20-37 personen. (Bij een kleiner groep wijken de prijzen iets af).

vraag offerte aan