Dagje Zeilen

dagje zeilenDagje zeilen met zeiltocht, genieten en buitenlucht.

De Gulden Belofte is hét schip voor een heerlijke dag zeilen op het IJsselmeer. Even de boel de boel laten en puur genieten van zon en water en de wind in je haren. Of het nu met vrienden is, met familieleden, collega’s of zakenrelaties, de zeiltochten van De Gulden Belofte zijn voor iedereen een garantie voor een heerlijk dagje zeilen….wij weten dat buitenlucht hongerig maakt dus we zorgen dat de catering perfect in orde is.
 
 

dagje zeilen actiefActief of luieren?

Wat we op het dagje zeilen gaan doen is ter plekke naar wens in te vullen en daarbij speelt de windrichting uiteraard een belangrijke rol. Maar er is heel veel mogelijk bij de Gulden Belofte. Wat dacht je bijvoorbeeld van vis eten in Volendam, koffie drinken op Marken of door de golven racen met een speedboot?  Tijdens de zeildag kun je samen actief bezig zijn met zeilen en besturen van het schip, maar ook lekker bijkletsen en gewoon genieten van de dagtocht.
 
 

dagje zeilen avondAvondtocht

Zin in romantiek? De Gulden Belofte vaart ’s avonds de haven van Monnickendam uit voor een indrukwekkende avondtocht.

Zeilen hijsen en chillen op het dek met een lekker tappas en drankje heerlijk ontspannen aan dek. Je hoeft je tijdens het groepsuitje geen zorgen te maken om de catering: deze verzorgen we zelf en hebben mooie verse producten. Ons Thema is dat iedereen moet genieten.
 
 

Drie dagarrangementen

De Gulden Belofte heeft drie verschillende arrangementen voor een heerlijk groepsuitje op het water. Voor de dagtochten kun je kiezen:
Dagje zeilen basic v.a. 99,-
Dagje zeilen compleet v.a.120,-
Dagje zeilen exclusief v.a. 135,-