Dagje Zeilen met BBQ | zeil met tocht varen met de Guldenbelofte
Budget 4 daagse
8 februari 2013
Personeelsuitje zeilen aan boord van de Guldenbelofte
9 februari 2013

Dagje Zeilen met BBQ

dagje zeilen bbq

Een totaal verzorgde dagtocht afsluiten met een barbecue

Met je gezelschap gaan we samen een  geweldige zeildag creëren. We hijsen samen de zeilen, bemannen het schip, genieten van de drankjes en het uitzicht, we kunnen een leuke haven binnenlopen of andere activiteiten en ontspanning plannen bij jullie dagje zeilen.

Ontvangst met  in stijl met koffie en luxe vlaai, hapjes in de middag en in de avond gaan we op een mooi plekje voor anker en hebben een uitgebreide BBQ aan boord terwijl jullie genieten van elkaar, de stilte van het water en de ondergaande zon. Op en top: “Quality time”.


Eten & Drinken:
Ontvangst met koffie, thee en gebak
Luxe lunchbuffet met verse vis.
Hollandse bar en tappas.
Luxe barbecue met zalm, garnalenspiesjes, diverse soorten vlees, een Griekse salade, Italiaanse pastasalade, aardappel gratin, groentespiesjes en natuurlijk verschillende soorten grof brood met kruidenboter
Dessert met koffie/thee

Koers:
We varen vanaf Monnickendam, zeilen  de Gouwzee uit en varen langs Marken en Volendam het IJsselmeer op.
Wilt u een ander opstaphaven, Hoorn, Edam, Volendam dan kan dat natuurlijk. Hiervandaan kunnen we ook een mooie tocht plannen.

Parkeren: Aan de Haringburgwal in Monnickendam kan u voor het schip gratis parkeren, het openbaar vervoer doet er vanaf Amsterdam 15 minuten over.
 

Arrangement dagje zeilen met BBQ

Personen: van 25 tot 40 personen
Prijs: Deze totaal verzorgde dagje zeilen bbq van 9 uur kost 120 euro pp, voor kleiner groepen zal de prijs iets hoger zijn
Tijden: 10.00 – 19.00 (of anders in overleg)
Inschepen: Monnickendam (andere opstap-plaats in overleg)

vraag offerte aan

Comments are closed.