Dag Zeilen | zeil met tocht varen met de Guldenbelofte
Avond zeiltocht verzorgd
Avond Zeiltocht
19 december 2013
Themafeest
15 januari 2014

Dag Zeilen

Dé manier om er helemaal uit te zijn

De Gulden Belofte is hét schip voor een heerlijke dag zeilen op het IJsselmeer. Even de boel de boel laten en puur genieten van zon en water en de wind in je haren. Of het nu met vrienden is, met familieleden, collega’s of zakenrelaties, de zeiltochten zijn voor iedereen een garantie voor een heerlijk dag zeilen.


even ontspannen

Actief of luieren?

Wat we op het dag zeilen gaan doen is ter plekke naar wens in te vullen en daarbij speelt de windrichting uiteraard een belangrijke rol. Maar er is heel veel mogelijk bij de Gulden Belofte. Wat dacht je bijvoorbeeld van vis eten in Volendam, kaas kopen in Edam of koffie drinken op Marken? Natuurlijk kunnen we ook de hele dag op het water blijven om te zeilen en zo alle kneepjes van het vak te leren, want immers jullie zijn de bemanning.

 

genieten van de zonsondergang

Avond zeiltocht

Zin in romantiek? we varen ’s avonds de haven van Monnickendam uit voor een indrukwekkende avondtocht. De Gulden Belofte is de belofte voor een dag zeilen met een gouden randje. Tijdens de avond : klein beetje actie en dan een drankje hapje en aan dek liggen op de “fatboys” en naar de zonsondergang kijken, bijkletsen en gewoon genieten. Geen stress even lekker chillen bij deze avond- dag zeilen. En de catering?????  die is perfect geregeld!!

 

Dag zeilen: Drie dagtocht arrangementen

De Gulden Belofte heeft drie verschillende arrangementen voor een heerlijk groepsuitje op het water:
Dagje zeilen basic
Dagje zeilen compleet
Dagje zeilen de luxe

vraag offerte aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.