Budget 4 daagse | zeil met tocht varen met de Guldenbelofte
Zondag Familie Vaardag! Oma, opa, kids & vrienden
7 februari 2013
Dagje Zeilen met BBQ
8 februari 2013

Budget 4 daagse

Een kleine week heerlijk weg

De seizoenen zijn aan het verschuiven, het voor en naseizoen zijn de laatste jaren de maanden met de meeste zon gebleken. We hebben nu dit speciaal tarief om nu een kleine week heerlijk aan boord door eigen land te kunnen zwerven. Een optie is om naar de Waddeneilanden te zeilen. Of we blijven langs de kust op het IJsselmeer en doen allemaal verschillende havenplaatsen zoals: Medemblik, Stavoren, Makkum of Hoorn aan. Als het weer het toelaat kunnen we natuurlijk ook midden op het IJsselmeer voor anker en daar de nacht doorbrengen, zodat je ’s morgens een frisse duik kan nemen.

Zondagavond komen jullie aan boord en kan het feest beginnen. De voorraden weg stouwen en de kombuis in. Iedereen kan het schip leren kennen en de eerste avond aan boord is een feit. Elke morgen hebben we een scheepsberaad (palaver) en dan bepalen we wat onze volgende haven zal zijn, hoe we daar gaan komen, hoe de wind staat en welke zeilvoering we moeten gaan zetten. De wind wil nog wel is draaien in ons landje dus je hebt kans dat we onderweg de plannen bij moeten stellen maar dit is het spel wat wij schippers al eeuwen met de wind spelen. We hebben alles aan boord en zijn nergens afhankelijk van. De tijd is voor ons dus we kunnen heerlijk ontspannen en de wind ons mee laten voeren en zien waar we uitkomen.

Eten & Drinken:
Neem allemaal lekkere ingrediënten mee en het wordt absoluut een feest.

Koers:
We varen vanaf Monnickendam richting het noorden of zuiden. Waar willen we heen en welke havens willen we zien?

Parkeren:
Aan de Haringburgwal in Monnickendam kan u voor het schip gratis parkeren. Het openbaar vervoer doet er vanaf Amsterdam 15 minuten over.
 

Arrangement Budget 4 daagse

 • Personen: tot 20 personen
 • Prijs: € 145,- p.p. bij 20 personen
  (gebaseerd op zelfverzorging inclusief gebruik van keuken en kommaliewant)
 • inclusief 2 personen bemanning en alle vaste kosten zoals:  verzekering, diesel en havengelden.
 • Tijden: Zondag 20:00 uur tot Vrijdag 09:00 uur
 • Inschepen: Monnickendam (andere opstap-plaats in overleg)
 • Dagindeling:
  • 20:00 uur Zondag ontvangst
  • 09:00 uur Vrijdag uitschepen

vraag offerte aan

Comments are closed.