Bedrijfsuitje algemeen

bedrijfsuitje onder zeilBedrijfsuitje op het water Lekker met je team het water op en genieten van een zeilend personeelsuitje op het IJsselmeer. Dat kan op aan boord van ons zeilschip De 2 mast klipper, de Gulden Belofte. Tijdens het bedrijfsuitje op het water is genoeg te doen om elkaar op een andere en ontspannen manier te leren kennen en het groepsgevoel te versterken. Je kunt het exclusieve en bijzondere personeelsuitje afsluiten met een borrel en/of diner.

 

 

De relatiedag Ook je zakenrelaties leer je tijdens een zeiltochtje op een andere manier kennen en de bijzondere ambiance en ervaring van De Gulden Belofte is een belofte voor een goed georganiseerde en bijzondere dag. Tijdens dit bedrijfsuitje kun je benedendeks vergaderen afwisselen met bovendeks uitwaaien, terwijl de kok de lekkerste hapjes en drankjes serveert. Wat wil een mens nog meer!

 

teambuildingTeambuilding Waar leer je beter samenwerken dan aan boord van een schip. ‘Een koers uitzetten’, ‘met volle kracht vooruit’ en ‘alle zeilen bijzetten’ zijn niet voor niets bekende gezegdes. De Gulden Belofte is dan ook een perfecte locatie voor teambuilding activiteiten. Wij verzorgen diverse op maat gesneden trainingen aan boord,  Teambuilding als bedrijfsuitje is ook heel leuk. Neem  contact op, dan kunnen we kijken in wat voor format we jullie uitje kunnen gieten

 

 

 

Vergaderen en trainen aan boord Kom aan boord van de Gulden belofte voor een succesvolle en creatieve vergadering of training. Het water zorgt ervoor dat de sleur van alledag doorbroken wordt en door de entourage komen de beste ideeën naar boven. Eerst onderdeks vergaderen en dan met z’n allen de zeilen zetten en van het varen genieten. Hoe het programma eruit zal gaan zien bepalen we aan de hand van jullie programma en de wind en koers natuurlijk.

 

Extra services en activiteiten

• Gulden Belofte zeilpakken;
• Muzikant aan boord;
• Knoopworkshop;
• Waterskiën of kneeboarden;
• Fokhijswedstrijd;
• Rondleiding in historische haven van Marken;
• Rondje in de reddingrib;
• Mini Teamboost door externe trainer